Kurt Larsen

Om os

Om os

Jeg hedder Kurt Larsen og har været beskæftiget i træbranchen siden 1975. Efter 21 gode års ansættelse valgte jeg i 1996 at søge nye udfordringer ved at etablere mig som selvstændig. Jeg startede ene mand med tom ordrebog, der dog hurtigt ændrede sig i positiv retning.

Vi har gennem alle årene fået opbygget en stor solid kundekreds og udført mange opgaver men også udfordrende og spændende opgaver. Jeg nyder at have dialogen med kunden fra start til slut – fra idé til færdigt projekt. Derudover lægger jeg meget vægt på selv at være med i marken og gøre brug af min viden og kunnen, enten sammen med vores ansatte eller alene.

Virksomheden drives fra vores privatadresse Vestergade 68, Svendborg, hvor jeg bor med min kone Betina, der varetager kontorarbejdet og er firmaets blæksprutte.

Sideløbende med vores tømrer- og snedkerforretning har vi siden år 2004 solgt Hanstholm Køkken, bad og garderobe. Vores udstilling er beliggende i Vestergade 68, Svendborg (over for Aldi). Se mere under menupunktet Hanstholm Køkken.

TOP