Kurt Larsen

Hanstholm Køkken

Hanstholm Køkken

Sideløbende med vores tømrer- og snedkerforretning har vi siden år 2004 forhandlet Hanstholm Køkken, hvor vi er eneste forhandler på Fyn og øerne. Mange af vores kunder kendte ikke til Hanstholm Køkken i starten, men kunderne i det fynske har også taget godt imod produktet. Vi har kun positive tilbagemeldinger pga. den høje kvalitet, der kendetegner Hanstholm Køkken A/S siden deres opstart i 1968.

Køkkenet ordreproduceres på fabrikken i Vildsund ved Thisted. Dvs. at der ikke er færdige køkkener på lager, så derved har kunden stor indflydelse på det færdige resultat således det matcher deres ønsker og behov. Vores køkkenunivers er mangfoldigt og omfatter også badeværelses og garderobearrangement. Vi står klar til at rådgive om alt fra indretningsmuligheder, træsorter, materialer og fremvise de smukke snedkerdetaljer på et Hanstholm Køkken.

Vi tilbyder montering med vores egne snedkere, ligesom mange af vores kunder er glade for vores totalløsning ligesom, således de blot har os som kontaktperson, så sørger vi for at koordinere med elektriker, vvs’er mv. Så bruger kunden tiden på at glæde sig til det færdige resultat. Galleri og nogle af de mange muligheder kan du se på Hanstholm Køkkens hjemmeside ved at klikke her.
Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butik beliggende i Vestergade 68, Svendborg (overfor Aldi). Se åbningsstider mv. her.

TOP